Anna Nicole Smithin jääkaapin sisältö kauhistuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla menehtyneen Playboy-malli Anna Nicole Smithin kuolema saa yhä oudompia piirteitä. Hänen jääkaappinsa sisältö on nimittäin aiheuttanut runsaasti kysymyksiä. TMZ.com -sivuston julkaiseman valokuvan mukaan jääkaapista löytyi runsaasti metadonia, eli eräänlaista synteettistä huumetta.

Metadonia käytetään voimakkaana kipulääkkeenä ja huumeiden vieroitushoidossa. Asian tekee vieläkin erikoisemmaksi se, että metadonin epäillään olleen osasyynä myös Anna Nicolen pojan taannoiseen kuolemaan. Metadonin löytyminen on nyt liitetty mukaan molempien kuolinsyyn tutkintaan.

Samalla epäilyt Anna Nicolen miestä kohtaan kasvavat, sillä silminnäkijän mukaan Howard K. Stern toimitti Danielille metadonia ennen tämän kuolemaa. Todistajaa kuullaan myöhemmin kuolinsyyn tutkimuksissa. Nyt Stern on siis yhdistetty kahteen samassa perheessä tapahtuneeseen kuolemaan, joihin molempiin metadonilla on mahdollisesti osuutta.

Jääkaapista löytyi metadonin ja lääkkeiden lisäksi myös runsaasti Slim-Fast -laihdutusvalmisteita, vaikka Anna Nicole itse markkinoi kilpailevan Trimspa -merkin tuotteita. Kaapissa oli varsinaisen ruoan sijaan myös kastiketta, jugurttia ja spray-voita.

Kuolinsyy ei ole vielä varmistunut, mutta tähän mennessä selvinneiden tietojen mukaan ainakaan alkoholilla ei ole osuutta asiaan, vaikka hänet nähtiin baarissa kuolemaansa edeltäneenä iltana. Kihlattu Howard K. Stern on tähän mennessä rahastanut Smithin kuolemalla ainakin Entertainment Tonight -ohjelman haastattelulla.