Darin

Haastattelut · Stara.fi

Harvalla alle 20-vuotiaalla on musiikkialasta yhtä paljon kokemusta ja menestystä kuin tällä tukholmalaisella nuorukaisella. Darinin menestystarina alkoi, kun hän sai levytyssopimuksen tultuaan toiseksi Ruotsin Idol 2004 -kilpailussa.

Sen jälkeen hänen musiikkinsa on soinut jatkuvasti radioissa, hän on saanut kultaa ja platinaa levyistään ja vajaassa kahdessa vuodessa julkaissut kolme albumillista musiikkia. Darin on itse osallistunut aktiivisesti levyjen tekemiseen ja on syystäkin iloinen siitä, että ihmiset voivat nyt kuunnella hänen viimeisintä, marraskuussa julkaistua Break The News -levyä.

– Tuntuu todella hyvältä, koska olen työskennellyt albumin kanssa puoli vuotta. Olen kirjoitellut lauluja ja tehnyt unelmalevyä, Darin kertoi Staralle.

Levyn myötä Darin aloittaa maaliskuussa kiertueen, joka ulottuu myös Suomeen. Luvassa on uusia ja vanhoja lauluja sekä tietenkin paljon tanssimista. Darin on kokenut vierailija Suomessa, sillä hänet on nähty täällä usein esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa. Edelliseltä Suomen turneeltaan hän muistaa erityisesti lukuisat fanit ja mahtavan tunteen, joka villitsi hänet lavalla.

Darin on yleensä hyvin kiireinen saapuessaan uuteen kaupunkiin keikalle, eikä hänelle jää juurikaan aikaa tutustua paikalliseen elämään. Kiireisen elämän takia on tärkeää, että nuorella miehellä on ympärillään hyvä tukiverkosto, johon hän pystyy luottamaan. Darin tietää, että Suomeen on hyvä tulla ja hän pystyy heti nimeämään Suomen parhaat asiat.

– Ihmiset, joiden kanssa työskentelen, he ovat todella mukavia. Suomalaiset fanit ovat ihania, koska he ovat aina kannustamassa ja antamassa lahjoja.

Palvontaa, pystejä ja punaisia mattoja. Moni nuori haaveilee juuri tällaisesta elämästä, jota Darin saa päivittäin elää. Silti kaiken huuman ja hektisen elämän keskellä tämä pop-tähti osaa pitää itsensä koossa ja pystyy keskittymään siihen, mistä todella nauttii. Lieneekö hyvän kotikasvatuksen tulos, että Darin pysyy juuri samanlaisena henkilönä kuin ennen vuoden 2004 käännekohtaa.

– Olen yhä itseni. Tulen aina olemaan oma itseni, koska on tärkeintä pitää jalat maassa eikä yrittää olla mitään, mitä ei ole. Tee mitä rakastat. Minä rakastan musiikkia ja sitä aion tehdä, Darin vakuuttaa.

Paula Myllykoski