Scarlett Johansson kiisti suhteen Justiniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson on viimein kommentoinut huhuttua suhdettaan Justin Timberlakeen. Hänen mukaansa he ovat vain ystäviä huolimatta siitä, että Justinin tuoreella musiikkivideolla pariskunta lemmiskelee hyvin aidon tuntuisesti.

Scarlett kommentoi väitettyä suhdettaan viime yönä Grammy-gaalan punaisella matolla.

– Meillä on paljon yhteisiä tuttuja. Justin on aivan ihana, ja on aina mukava nähdä häntä. Liikkeellä on kuitenkin paljon huhuja, ja yritänkin olla lukematta niitä. Kahden sinkun näkeminen yhdessä saa liikkeelle kaikenlaisia juttuja, Scarlett kommentoi.

Justin ja Scarlett on bongattu yhdessä useita kertoja myös työkuvioiden ulkopuolella, joten amerikkalaisissa medioissa heidän välilleen on viritelty suhdetta jo pitkään. Viime aikoina Justin on tosin nähty lomailemassa yhdessä näyttelijä Jessica Bielin kanssa.