Sunrise Avenue myynyt jo platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen komeimman popparin luotsaama Sunrise Avenue -yhtye on saanut platinalevyn On The Way To Wonderland -albumistaan, jota on siis myyty jo yli 30.000 kappaletta.

Yhtye menestyy mainiosti myös Ruotsissa, jossa Sunkkareiden Fairytale Gone Bad -hitti sai singlen kultalevyn 10.000 kappaleen myynnin jälkeen. Yhtyeen albumi julkaistiin Ruotsissa 7. helmikuuta ja samana päivänä järjestetyssä loppuunmyydyssä konsertissa Sunrise Avenue vastaanotti kultalevyn. Kappale on ollut parin kuukauden ajan yksi Ruotsin soitetuimpia radiokappaleita ja se löytyy edelleen radiosoittolistan sijalta kahdeksan.

Sunrise Avenuen kevät ja kesä kuluu pitkälti ulkomailla, yhtye suuntaa tällä viikolla promootiomatkalle Itävaltaan ja ensi viikolla Italiaan. Maaliskuun lopulla Sunrise Avenue tekee toisen osan Saksan kiertuettaan, edellinen myytiin loppuun hetkessä. Nyt keikkapaikat ovat suurempia ja myös tämän kiertueen liput ovat lähes loppuunmyyty.

Fairytale Gone Bad tekee parhaillaan nousua radioiden soittolistoille ympäri Eurooppaa. Hyviä tuloksia on saatu Saksan ja Ruotsin lisäksi myös muiden muassa Italiasta, Itävallasta, Sveitsistä, Hollannista, Belgiasta, Puolasta, Tanskasta ja Tsekeistä. Ranskassa single toimitetaan radioille lähipäivinä.

Sunrise Avenuen debyyttialbumi tullaan julkaisemaan tämän vuoden aikana myös Afrikassa, sopimus on tehty seuraaviin maihin: Etelä-Afrikka, Zimbabwe, Sambia, Mosambik, Namibia, Botswana, Swazimaa ja Lesotho. Muiden maiden osalta neuvottelut ovat vielä kesken.