Anna Nicole Smithin kuoleman hätäpuhelu julkaistiin. Kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla julkaistiin viime torstaina tehty hätäpuhelu, jolla hälytettiin paikalle ambulanssi pelastamaan Anna Nicole Smithiä sen jälkeen, kun tähti oli löytynyt tajuttomana hotellihuoneestaan. Nauhalla kuullaan ilmeisesti hotellin henkilökuntaan kuuluvan naisen rauhallinen ääni, kun hän selostaa tilanteen lyhyesti hätäpäivystäjälle.

– Voisitteko ystävällisesti tulla Hard Rock -hotelliin, huoneeseen 607. Siellä on valkoihoinen nainen, joka ei hengitä eikä vastaa ärsykkeisiin. Hän on Anna Nicole Smith, jos tiedätte. Kiitos.

Kuuntele hätäpuhelu tästä WMA-muotoisena.

Samalla kohu Smithin lapsen isästä vain laajenee. Nyt pienokaiselle on ilmaantunut jo viides isäehdokas, kun Anna Nicolen entinen henkivartija Alexander Denk kertoi hänellä ja Anna Nicolella olleen intiimi suhde kahden vuoden ajan. Miehen mukaan myös hän voi olla lapsen isä.