Big Brother -kisaajia haetaan nyt kiertueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden Big Brother -ohjelman kilpailijoita haetaan kevään aikana kiertueella ympäri Suomea. Avoimet valintatilaisuudet järjestetään Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Ensimmäinen avoin kilpailijavalintatilaisuus järjestetään Helsingissä 26. helmikuuta.

Avoimella castingilla haetaan entistä sopivampia asukkaita Big Brother -taloon. Uudistuneen haun etuna on se, että taloon pyrkiviin saadaan nopeammin henkilökohtainen tuntuma.

– Kolmas tuotantokausi tuo mukanaan taas suuremmat odotukset kilpailijavalintojen suhteen. Hakua muuttamalla haluamme varmistaa entistä mielenkiintoisemman BB-kauden, Metronomen vastaava tuottaja Milla Bruneaun kertoi.

– Pystymme tarkemmin miettimään heidän sopivuuttaan talon asukkaaksi yksilönä, ryhmänjäsenenä tai esimerkiksi katsojien parhaana kaverina.

Kolmannelta kaudelta voi odottaa uudistuksia myös talon sisällä sekä koko ilmiön ympärillä.

– Tulemme antamaan katsojille entistä enemmän valtaa. Häätöäänestysten lisäksi katsojat pääsevät vaikuttamaan muun muassa siihen, mitä talossa tapahtuu. Yhteisöllisyys on avainasemassa ja tekee tästä formaatista ainutlaatuisen. Netti ja mobiili ovat sarjassa entistä suuremmassa roolissa alusta lähtien, Bruneau paljastaa.

Helsingin lisäksi valintatilaisuudet järjestetään Tampereella ravintola Onnelassa 28. helmikuuta ja 1. maaliskuuta, Jyväskylässä ravintola Giggling Marlinissa 6. ja 7. maaliskuuta sekä Oulussa ravintola Onnelassa 8. ja 9. maaliskuuta. Tilaisuudet alkavat aamulla kello 9.00.