Country-tähtien kotiin murtauduttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Country-pariskunta Faith Hill ja Tim McGraw joutuivat viikonloppuna rikoksen uhreiksi, kun heidän Hollywood Hillsin alueella sijaitsevaan kotiinsa murtauduttiin. Murtovarkaiden mukaan lähti vielä tuntematon summa rahaa.

Los Angelesin poliisin mukaan murto tehtiin perjantai-iltapäivän ja maanantaiaamun välillä, joten kovin tarkasti tapahtuma-aikaa ei tiedetä. Pariskunta oli lapsineen matkoilla viikonloppuna. Heillä on toinen koti Nashvillessä, Tennesseessä.

Faith Hill ja Tim McGraw lukeutuvat Yhdysvaltojen menestyneimpiin country-tähtiin. He tienasivat vuoden 2006 kiertueellaan huimat 89 miljoonaa dollaria, ja esiintyivät 73 kertaa. Keskimäärin yksi keikka tuotti pariskunnalle siis noin 1,22 miljoonaa dollaria. Seuraavan kerran pari suuntaa kiertueelle ensi kesänä.