Metallica ensi kesänä keikalle Suomeen?!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran juuri saamien tietojen mukaan maailman maineikkaimpiin lukeutuva rock-yhtye Metallica olisi tulossa ensi kesänä keikalle Suomeen. Yhtyeen vielä vahvistamaton Suomen keikkapäivä olisi maailmalta kantautuneiden tietojen mukaan sunnuntai 15. heinäkuuta.

Yhtyeen suurimpiin lukeutuvan fanisivuston mukaan yhtyeen kiertue alkaisi Serbiasta 28. kesäkuuta ja karavaani siirtyisi Etelä- ja Keski-Euroopan sekä Norjan ja Ruotsin kautta Suomeen, josta kiertue jatkuisi edelleen Moskovaan. Tukholmassa Metallica nousee ennakkotietojen mukaan lavalle 12.7. ja Moskovassa 18.7.

Yhtyeen on jo aikaisemmin huhuttu nousevan jossain vaiheessa Ruisrockin lavalle, mutta kyseinen konserttipäivä ei mene yksiin festivaalin kanssa. Ruisrock järjestetään Turussa 6. – 8. heinäkuuta, jolloin Metallica esiintyy Lontoon Webleyllä. Väitettynä ajankohtana 15. heinäkuuta Suomessa on käynnissä esimerkiksi Ilosaarirock ja Pori Jazz. Keikkapaikaksi on kuitenkin alustavasti mainittu nimenomaan Helsinki.

Toimitus ei saanut konsertille vielä virallista vahvistusta kotimaisilta keikkajärjestäjiltä.