Britney katui heti hiustensa ajelemista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantai-iltana itsensä kaljuksi ajellut poptähti Britney Spears on tempauksellaan tyrmistyttänyt faninsa ympäri maailmaa. Hiuksensa itse pois ajellut Spears katui itsekin tempaustaan heti sen jälkeen.

Britney ajoi kuontalonsa kaljuksi Esther’s Hair Salon -liikkeessä, jonka omistaja Esther Tognozzi paljasti Us Weekly -lehdelle tähden katuneen tekoaan välittömästi.

– Hän katsoi peiliin ja sanoin kyyneleet silmissä ”Voi hyvä Jumala, ajoin kaiken pois. Äitini tulee raivostumaan”.

Britney kokosi kuitenkin nopeasti itsensä, ja Tognozzin mukaan hän näytti muutenkin hyvin vähän tunteitaan. Yhtenä syynä hiusten ajelemiseen olivat hänen mukaansa hiustenpidennykset, jotka olivat Britneyn mukaan tiukkoja ja epämukavia. Vaikka Britney itse ajoi hiuksensa, liike veloitti supertähdeltä 20 dollaria.

– Meillä ei ole mitään tietoa kuinka hän löysi meidät. Hän vain käveli sisään ja sanoi haluavansa päänsä kaljuksi. Esther on ollut alalla 30 vuotta ja hän sanoi ettei tee sitä. Britney oli tehnyt päätöksensä, joten hän joutui ajamaan hiuksensa itse, liikkeen henkilökunta kertoi.

Myöhemmin tatuointiliikeeseen suunnannut Britney Spears perusteli hiustensa ajelemista lyhyesti.

– En halua kenenkään koskevan minuun. Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset koskevat minuun, Britney totesi.