Potter-tähti: Toivottavasti Harry kuolee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastonkuvillaan viime viikkoina kohahduttanut näyttelijä Daniel Radcliffe on tullut tutuksi Harry Potter -elokuvien päärooleistaan. Teatterin lavalle jo siirtynyt Radcliffe on ilmeisen kyllästynyt Potterin rooliinsa, sillä hän toivoo Harryn kuolevan sarjan viimeisessä kirjassa.

Sarjan viimeinen opus Harry Potter And The Deathly Hallows -ilmestyy 21. kesäkuuta, ja Danielin mukaan Potterin kuolema olisi hyvä päätöskohtaus varsinkin elokuvalle.

– Minä jotenkin toivon, että roolihahmoni kuolee siinä. Uskon sen olevan ainoa keino, jolla Jo pystyy lopettamaan sen, ja itsekin odotan melodramaattista loppukohtausta, Radcliffe kertoi Daily Star -lehdelle.

Daniel ei ainakaan virallisesti vielä tiedä viimeisen kirjan tarinaa, mutta hänen mukaansa Potter voisi kuolla vaikkapa taistelussa Voldemortin kanssa.