Ministeri erosi Anna Nicole Smithin seksikohun takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kohusta, jonka mukaan äskettäin kuollut Anna Nicole Smith olisi saanut oleskeluluvan Bahamalle tarjoamalla seksiä maahanmuuttoasioista vastaavalle ministerille. Nyt ministeri Shane Gibson on eronnut virastaan ja oleskelulupaan johtaneista tapahtumista on aloitettu poliisitutkinta.

Kohu alkoi, kun paikallinen lehti julkaisi kuvia, joissa Anna Nicole Smith ja Shane Gibson ovat intiimeissä tunnelmissa, mutta kuitenkin vaatteet yllään. Smithin kihlattu Howard K. Stern kiisti tuoreeltaan tiedot laittomuuksista.

– Emme tavanneet yhtään Gibsonin perheen jäsentä ennen Bahamalle tuloamme. Muutettuamme meillä oli sydämelliset, mutta ei läheiset, suhteet ministerin perheeseen.

Stern kertoi hänen ja Anna Nicolen tutustuneen ministeriin ja tämän perheeseen lähemmin vasta Smithin pojan, Danielin, kuoleman jälkeen. Perhe tarjosi tukeaan heille vaikeana aikana esimerkiksi rukoilemalla heidän kanssaan. Laittomuuksiin Gibson ei Sternin mukaan syyllistynyt.

– Emme koskaan pyytäneet Gibsonia tai hänen perhettään tekemään mitään laitonta tai sopimatonta, eivätkä he sellaista tehneet.