Metallican Suomen keikka vahvistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viime viikolla ensimmäisenä Suomessa, että maailmankuulu rock-yhtye Metallica on tulossa keikalle Helsinkiin sunnuntaina 15. heinäkuuta. Tänään tuo keikka vahvistettiin ja keikkapaikaksi ilmoitettiin Helsingin Olympiastadion.

Yhtyeen tämän vuoden Euroopan kiertue ulottuu nyt siis useisiin maihin, joissa yhtyettä ei ole viime vuosina nähty. Yhtye ei kuitenkaan vielä ole vahvistanut kaikkia kiertueensa keikkoja, kun vahvistettujen joukossa ovat vain Belgia, Kreikka, Itävalta, Norja, Ruotsi, Suomi ja Moskova. Staran viime viikolla saamien tietojen mukaan kiertue alkaisi todellisuudessa Belgian sijaan jo 28. kesäkuuta Serbiasta.

Tukholmassa Metallica nousee lavalle 12. päivänä ja Moskovassa 18. päivänä heinäkuuta.

Viimeksi yhtye vieraili Suomessa vuonna 2004, jolloin Olympiastadionin täytti 50.000 innostunutta fania. Metallican muodostavat: James Hetfield (laulu), Lars Ulrich (rummut), Kirk Hammet (kitara) ja Rob Trujillo (basso).