Kevin Federline vaatii huoltajuutta oikeuden hätäistunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin sekoiluille ei ole näkyvissä loppua, kun tähti on jo toistamiseen paennut vieroitushoidosta. Spearsin ex-aviomies Kevin Federline onkin nyt syystäkin huolissaan pariskunnan yhteisten lasten tilanteesta. Hän on nyt ryhtynyt tiukkoihin toimiin huoltajuuden saamiseksi.

Kevin pyysi oikeudelta hätäistuntoa, ja siihen suostuttiin. Tänään järjestettävän istunnon syytä ei ole paljastettu, mutta arvioiden mukaan Kevin vaatii tänään oikeutta määräämään lasten huoltajuuden välittömästi hänelle. Federlinen asianajajan mukaan Britney ei ole ilmeisesti tulossa paikalle puolustamaan huoltajuuttaan.

Kevin Federline on vaatinut jo avioeron vireille tulemisesta saakka pariskunnan yhteisten lasten, viisikuukautisen Jaydenin ja 17-kuukautisen Sean Prestonin, huoltajuutta itselleen. Hän on aiemmin turvautunut jopa kiristämään ex-vaimoaan kotipornovideoillaan.

Nyt Britneyn viime aikojen käytös puoltaa kuitenkin vahvasti huoltajuuden myöntämistä Kevinille. Aiemmin tässä kuussa pariskunta sopi yhteishuoltajuudesta.