Lauri Tähkä & Elonkerjuulle platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkä & Elonkerjuun Maailma on renki -albumi on myynyt platinalevyyn oikeuttavat 30.000 kappaletta. Levy julkaistiin viime vuoden toukokuussa ja kultalevyt bändi sai syksyllä.

– Jihuu! Aiva mahtavalta ja mehuusalta maistuu niinkuin isoäireen tyrnimehu! Ei kuuna päivänä olisi uskonu, että kortesnevanpoikkitieltä loikkivat pakojänikset saavuttaa jotaki tälläästä. Pikku hilijaa täs kai täytyy uskoa, että levyä on ostanu muutki ku sukulaaset, isät, äireet, siskoot veljet ja veljen vaimo, Lauri Tähkä hehkutti.

– Tämän kunniaksi kyllä ostetahan hirsimökkitreenikämppähän lämpöpuhallin, että saarahan tehtyä seuraavan levyn laulut. Lämmitetähän koko kylälle pihasauna ja teherähän kyläläästen kans enkeleitä piha täytehen.

Bändi oli julkaissut jo aikaisemmin kolme albumia, mutta yhtye on noussut kansan suosioon vasta uusimman albumin ja sen mukanaan tuoman soundimuutoksen myötä. Parhaillaan ryhmä työstämää viidettä, syksyllä julkaistavaa albumia.