Täydellisten naisten Marcia Cross sai kaksostytöt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Marcia Cross on synnyttänyt kaksoset. Hän synnytti tiistaina Los Angelesissa sijaitsevassa sairaalassa kaksi tyttölasta, joiden nimiksi on tulossa Eden ja Savannah, People uutisoi.

Tytöt olivat 44-vuotiaan Marcia Crossin ja hänen 49-vuotiaan miehensä Tom Mahoneyn ensimmäiset lapset. Pariskunta avioitui viime vuoden kesäkuussa. Crossin tiedottajan mukaan lapset ja äiti voivat hyvin.

Marcia Cross on ollut poissa Täydelliset naiset -sarjan kuvauspaikoilta tammikuusta saakka, mutta sarjan tuotantoyhtiö ABC on käynyt kuvaamassa tarvittavia otoksia tähden kotona. Sarjan kuvauksia on suoritettu ainakin Crossin makuuhuoneessa, joka on väreiltään samansävyinen kuin hänen roolihahmonsa Bree Van De Kampin makuuhuone.