Basic Instinct 2 kahmi anti-Oscarit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-gaalan kynnyksellä Hollywoodissa on jälleen jaettu myös anti-Oscarit, eli Razzie-pystit, vuoden huonoimmille elokuville. Eilisessä palkintogaalassa Basic Instinct 2 -jatko-osa sai neljä pystiä, joiden joukossa olivat vuoden huonoimman elokuvan ja vuoden huonoimman naisnäyttelijän palkinnot.

Basic Instinct 2 elokuvan palkintoja perusteltiin esimerkiksi sillä, että elokuvan käsikirjoitus on kuin sarjakuvaa. Toiseksi eniten Razzie-palkintoja sai Little Man, joka ”palkittiin” kolmessa kategoriassa. Elokuvassa nähtiin muiden muassa huonoin miesnäyttelijä ja huonoin valkokangaspari.

Maineikas elokuvaohjaaja M. Night Shyamalan palkittiin huonoimpana ohjaajana elokuvastaan Lady In The Water. Sama elokuva palkittiin myös huonoimmasta miessivuosasta. Povipommi Carmen Electra valittiin huonoimmaksi naissivuosan esittäjäksi elokuvista Date Movie ja Scary Movie 4.

Uusimmat