Formulatähti Jacques Villeneuve julkaisi levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viime vuoden elokuussa, että kanadalainen F1-kuljettaja Jacques Villeneuve on siirtynyt musiikkiuralle. Maanantaina suunnitelmat saavat viimein konkreettisen muodon, kun entisen formulatähden Private Paradise -niminen esikoisalbumi julkaistaan Kanadassa.

Villeneuven musiikkityylinä on kevyt melodinen rock, ja hän on itse kirjoittanut esikoislevylleen kuusi kappaletta. Albumilta löytyy myös kappale Father, joka on omistettu artistin isälle. Gilles Villeneuve kuoli radalla tapahtuneessa onnettomuudessa vuonna 1982. Levyllä vierailevat Dirty Vegas-tähti Steve Smith ja kanadalaiset Ely ja Amelie Veille.

Kylie Minoguen Dannii-siskon kanssa aiemmin seurustellut Jacques ei ole orastavasta musiikkiurastaan huolimatta unohtanut kokonaan formulamaailmaa.

– Nyt kun musiikkiura on edessäni, ajattelen kuitenkin yhä formuloita. Musiikki on minulle jotain, mitä kutsun ammattimaiseksi harrastukseksi. Sen pitää olla hauskaa ja pysyä hauskana, Jacques Villeneuve kertoi albuminsa tiedotteessa.

Nyt entisen formulatähden tähtäimessä on paalupaikka Kanadan albumilistalla.