Ex-tyttöystävä haastoi Borat-tähden oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Borat -elokuvan tiimoilta on nostettu tähän mennessä jo useita oikeusjuttuja, mutta tuorein tapaus eroaa muista siten, että haasteen on nyt jättänyt Boratin, eli näyttelijä Sacha Baron Cohenin, entinen tyttöystävä Heidi Cundle.

Cundle väittää, että Cohen on esittänyt hänestä halveksivia kommentteja suositussa Da Ali G Show -ohjelmassaan.

– Mä kävin ennen ulkona Heidi Cundle -nimisen lutkan kanssa, Cohenin väitetään sanoneen. Lisäksi Alin väitetään kertoneen, että tyttöystävä tuli hänelle raskaaksi.

Cundlen nimi leikattiin pois televisiossa nähdystä jaksosta, mutta YouTube -verkkosivustolle päätyneessä leikkaamattomassa versiossa ex-tyttöystävän nimi on mukana. Nyt neitokainen vaatii vahingonkorvauksia tuotantoyhtiöltä muiden muassa yksityisyyden loukkaamisesta, huijauksesta, väärän tiedon levittämisestä ja mielipahan aiheuttamisesta.