Idol-tähti Antonella Barba paljastuskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viime viikolla, kuinka American Idol -ohjelman suosikkilaulaja Antonella Barban paljastavat kuvat ovat aiheuttaneet kohua Yhdysvalloissa. Ohjelman tuotantoyhtiö ei ole kommentoinut kilpailijan jatkomahdollisuuksia tai kuvakohua, vaan ollut tyytyväinen tapauksen aikaan saamaan julkisuuteen.

Nyt Barban ystävä on astunut julkisuuteen ja väittää, että joissain kuvissa yläosattomissa ja lähes alastomana esiintyvä neitokainen ei olisi Antonella Barba, vaan joku aivan muu.

– Kuvan naisella ei ole samanlaista nenää, eikä samanlaisia kasvoja kuin hänellä, Amanda Culuccio -niminen ystävä kertoi People -lehdelle antamassaan haastatelussa.

Culuccio kuitenkin myöntää, että osassa kuvia esiintyy juuri Idol-ohjelman Antonella. Vielä tuntemattomasta syystä internetiin päätyneet kuvat oli tarkoitettu yksityiskäyttöön.

– Ne kuvat oli tarkoitettu vain yhdelle henkilölle – hänen poikaystävälleen.

Barba on yksi American Idol -kilpailun ennakkosuosikeista, ja kuvakohu on ollut omiaan pitämään hänet lehtien palstoilla ennen ratkaisevia äänestyksiä. Internetyhtiö AOL:n mukaan Antonella Barba oli viime torstaina internetin haetuin henkilö, eli hän ohitti listalla jopa Britney Spearsin.