Beckhamit haluavat Madonnan talon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Yhdysvalloista uutta kotia etsivät David ja Victoria Beckham ovat tuskailleet jo kuukausien ajan, kun oikeaa taloa ei ole sitkeästä etsinnästä huolimatta löytynyt. Nyt uusi koti voi olla jo kiikarissa, silla Yhdysvalloista kantautuvien tietojen mukaan Beckhamit harkitsevat Madonnan talon ostamista.

Brittitähdet Victoria ja David ovat äskettäin tiedustelleet poptähti Madonnalta, olisiko hän mahdollisesti halukas myymään talonsa Beverly Hillsissä, Access Hollywood kertoi.

Losangelesilaiseen Galaxy -jalkapallojoukkueeseen rahakkaan sopimuksen saanut David tienaa viiden vuoden sopimuksestaan 250 miljoonaa dollaria, joten ainakaan rahasta Madonnan asunnon hankkiminen ei liene kiinni. Perhe on suunnitellut sijoittavansa uuteen kotiin noin 20 miljoonaa dollaria.

Beckhameille asuntoa etsivä agentti Barry Peele ei suostunut kommentoimaan tietoja. Seuraavan kerran pariskunta saapuu katsomaan uusia luksusasuntoja kolmen viikon kuluttua.