Paris Hilton jäi poliisin haaviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton jäi Hollywoodissa tiistaina poliisin haaviin ajettuaan autollaan ylinopeutta ja ilman ajovaloja. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, ettei Hiltonilla ollut ajo-oikeutta, sillä hänen korttinsa on ollut hyllyllä tammikuusta saakka.

Neitokainen ajoi myöhään tiistai-iltana yksin pitkin Hollywoodin maineikasta Sunset Boulevardia sinisellä Bentley Continental GTC -loistoautollaan, kun ilman ajovaloja ylinopeutta liikkunut auto kiinnitti poliisin huomion.

– Hän oli matkalla kotiinsa ostettuaan DVD-levyjä Länsi-Hollywoodissa sijaitsevasta Virgin Megastoresta, ja vietettyään koko päivän kuvauksissa, Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz valotti tapauksen taustoja Hollywood Access -julkaisulle.

– Soittaessaan minulle hän kysyi oliko hänen ajokorttinsa hyllyllä. Jos näin oli, emme kumpikaan olleet siitä tietoisia, Mintz kommentoi.

Poliisi päästi Parisin jatkamaan matkaansa, mutta tämä joutuu vastaamaan rikkeistään myöhemmin oikeudessa. Luvassa on luultavasti vain sakkotuomio ajokortitta-ajosta. Hiltonin auto otettiin kuitenkin talteen viranomaisten toimesta, ja Paris joutui soittamaan ystävänsä hakemaan hänet paikalta.

Hiltonia ei epäillä alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta.