Ben Affleck ja Bruce Willis prostituoitujen vakioasiakkaita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin Madamena maksullista naisseuraa miehille vuosikausia järjestänyt Jody ”Babydol” Gibson kuohuttaa Hollywoodia tuoreessa paljastuskirjassaan. Kirjan mukaan Gibsonin asiakkaisiin lukeutui myös useita elokuvamaailman a-sarjan tähtiä.

Kahdeksan vuotta sitten toimistaan kiinni jääneen ja sittemmin tuomitun Madamen Secrets of a Hollywood Super Madam -kirjan sivuilla väitetään, että esimerkiksi Hollywood-tähdet Ben Affleck ja Bruce Willis lukeutuivat hänen asiakaspiiriinsä.

– Tämä kirja kertoo palveluksistani rikkaille ja kuuluisille, sekä heidän seksistään, seksistään ja seksistään. Ben Affleckin kuumasta yöstä kuuman Alyssa-blondin kanssa Bruce Willisin villeihin juhliin, Gibson markkinoi kirjaansa verkkosivustollaan.

– Aloitimme porealtaassa hänen hotellihuoneessaan. Hän rakasti rintojani ja tuli melkein hulluksi imiessään niitä, Alyssan väitetään kertoneen yöstään Affleckin kanssa.

Bruce Willisin kerrotaan tilanneen juhliinsa viisi nuorta kaunista neitokaista. Hänellä ei ollut aikaa valita heidä itse nettisivuilta, vaan Willis luotti Gibsonin ammattitaitoon.

Affleckin ja Willisin lisäksi asiakkaiden joukossa väitetään olleen muiden muassa James Belushi, Naomi Campbellin isä, Gary Busey, elokuvatuottaja Don Simpson ja Sex Pistols -yhtyeen kitaristi Steve Jones. Kirja julkaistaan Yhdysvalloissa tänään.