Klassikkohitit jyräävät Idols-finaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään nähdään ensimmäinen Idols 2007 -kilpailun finaalilähetys. Illan finaaliin kilpailijat ovat valineet esitettävikseen pääasiassa tuttuja klassikkokappaleita. Tänään kisasta putoaa ensimmäinen seitsemästä finalistista.

Ensimmäisenä esiintyvä Mia Permanto laulaa Bon Jovin Born To Be My Baby -kappaleen ja toisena nähtävä Panu Larnos laulaa Rocky -elokuvasta tutun Eye of the Tiger -klassikon, joka on alunperin Survivor -yhtyeen käsialaa.

Kristiina Brask esittää Madonnan Like A Prayer -hitin ja Johanna Hämäläinen Mike Oldfieldin työstämän, mutta alunperin Maggie Reillyn esittämän Moonglight Shadow -klassikon vuodelta 1983. Anna Abreu esittää Sinéad O´Connorin upean Nothing Compares 2 U -slovarin vuodelta 1990.

Suurelle yleisölle hieman tuntemattommat kilpailukappaleet ovat valinneet Kristian ja Ari. Kristian Meurman esittää Vesa-Matti Loirin kappaleen Lapin kesä, ja Ari Koivunen puolestaan Deep Purplen hevihitin Perfect Strangers.