Linkin Park pohjolaan – Suomi jää väliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen nu metal-yhtye Linkin Park saapuu Euroopan kiertueellaan toukokuussa myös pohjolaan, mutta nousee tässä osassa Eurooppaa lavalle vain Tanskassa ja Ruotsissa. Kööpenhaminasta 24. toukokuuta alkava turnee siirtyy Ruotsin kautta hiljalleen Keski- ja Itä-Eurooppaan.

Yhtyeen tiedotteen mukaan on tulossa vielä uusia keikkapäiviä. Tukholman keikan jälkeinen päivä 26. toukokuuta on keikkakalenterissa vielä vapaana, joten toivo Suomen keikasta ei ole vielä täysin menetetty. Seuraavana päivänä 27. toukokuuta yhtye esiintyy kuitenkin jo Hampurissa, joten logististen syiden takia yhtye tuskin ehtii Suomessa käydä.

Parhaillaan studiossa seuraavaa albumiaan työstävä Linkin Park on palkittu urallaan kahdella Grammy -pystillä ja yhtyeen levyjä on myyty maailmalla yli kymmenen miljoonaa kappaletta.

Mikäli Linkin Parkin takia halua matkustaa joko Kööpenhaminaan tai Tukholmaan, liput tulevat yleiseen myyntiin tiistaina 27. huhtikuuta.