Paris Hilton voi joutua vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka Paris Hilton jäi poliisin haaviin hänen ajettua tiistaina ylinopeutta ja ilman ajovaloja Hollywoodissa. Myöhemmin selvisi, että hän ajoi myös ilman ajokorttia, joka oli kuivumassa osana hänen rattijuopumuksesta tammikuussa saamaansa tuomiota.

Samasta syystä Hilton kärsii parhaillaan 36 kuukauden pituista ehdollista vankeustuomiota, minkä johdosta hän on nyt vaarassa joutua jopa kolmeksi kuukaudeksi vankilaan. Ehdonalaisessa ollessaan henkilö ei nimittäin saa syyllistyä uusiin rikoksiin, mutta jos niin käy, ehdollinen tuomio voidaan muuttaa ehdottomaksi vankilatuomioksi.

Mikäli Hilton todetaan syylliseksi ajokortitta-ajoon, voidaan hänen ehdonalaisensa muuttaa niin sanotuksi kiinteäksi vankeudeksi. Viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta, ja sitä puidaan lähiaikoina oikeudessa.

– Odotamme parhaillaan kopioita asiakirjoista. Kun voimme vahvistaa, että neiti Hilton ajoi kyseistä ajoneuvoa, vaadimme, että oikeus kumoaa hänen ehdonalaisensa ja järjestää asiassa uuden kuulemisen, Los Angelesin poliisin tiedottaja Nick Velasquez kertoi lehdistölle.

Paris Hilton päästettiin tiistaina vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä.