DJ Lindsay Lohan on täällä taas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolentoista kuukauden julkisuustauon jälkeen näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on palannut estradeille. Elokuvaprojektinsa perunut ja vieroituksessa ollut supertähti palasi heittämään dj-keikan Hollywoodissa sijaitsevalla Les Deux -klubilla, People -uutisoi.

Lindsay yllätti nousemalla levysoittimien taakse yhdessä DJ Kid Millionairen kanssa. Ihan silkkaa leikkimistä Lindsayn soittaminen ei silminnäkijöiden mukaan ollut, mutta hänet on tosin aiemminkin nähty samoissa puuhissa. Lindsay harjoitteli viime vuonna aktiivisesti naistiskijukka Samantha Ronsoniin perustuvaa elokuvarooliaan varten.

Ronson ja Lohan ovat tuttuja jo siviilielämästä, sillä he ovat toistensa parhaita ystäviä. Ystäväpiiriin kuuluu vielä Nicole Richie. Samanthan veli on maineikas tiskijukka Mark Ronson, jonka ystäviin lukeutuu puolestaan Dj AM, jota Lindsay taannoin deittaili. Pieni piiri siis pyörii…