Latinotähti mukana pedofiiliskandaalissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopezin puoliso, latinotähti Marc Anthony, on joutunut erittäin noloon tilanteeseen, kun hänet on kuvattu pedofiliasta ja huumeiden hallussapidosta taannoin kiinni jääneen Michael Starin kanssa.

Kyseinen valokuva on otettu New Yorkissa vuonna 2004 järjestetyn keikan takahuoneessa, ja sitä on nyt käytetty näyttönä siitä, että Anthony ja Star olivat ystäviä. Kuva julkaistiin latinolehti El Diarion verkkosivuilla osana artikkelia, jossa väitetään miesten olleen hyviä ystäviä. Siten Anthony on vedetty tahtomattaan mukaan pedofiiliskandaaliin.

Lehden mukaan Star on käyttänyt ystävyyssuhdettaan tunnettuun latinotähteen toteuttaakseen sairaita mielihalujaan ja saadakseen houkuteltua nuoria tyttöjä studioonsa kuvattavaksi.

– Se mies on hirviö ja sairas ihminen. Marcille on varmasti kauheaa olla vedettynä mukaan johonkin tällaiseen, lähipiiriin kuuluva Rosa Sanabria kertoi National Enquirer -lehdelle.

Tällä hetkellä Star on Koloumbiassa, mutta hänet yritetään saada Yhdysvaltoihin oikeusjuttuaan varten. Anthonyn kohdalla epämielyttävintä lienee se, että Michael Star on ilmoittanut kutsuvansa hänet oikeuteen todistamaan puolestaan.