Lindsay Lohan paljasteli jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen tällä viikolla vieroituksesta palannut laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan on onnistunut aiheuttamaan kohua heti paluunsa jälkeen. Aivan oikealla dj-keikalla kuvioihin palannut Lohan bongattiin nyt erittäin paljastavassa asussa Hollywoodin yössä.

Vakavasta alkoholiongelmasta taannoin kärsinyt Lindsay juhli jälleen Les Deux -klubilla Hollywoodissa, ja nyt tähti oli pukeutunut mustaan, hyvin harsomaiseen yläosaan, joka näytti enemmän kuin peitti. Lindsaylle tuttuun tapaan läpinäkyvän asusteen alla ei tietenkään ollut rintaliivejä, joten hänen rintavarustuksena oli illan aikana kaikkien nähtävillä.

Vielä pari kuukautta sitten Lindsay nähtiin Hollywoodin tähtijuhlissa yleensä rapakunnossa, mutta nyt vieroitushoito on ilmeisesti todella auttanut tähden takaisin normaalielämään. Viime päivinä hänet on nähty toki juhlimassa railakkaasti, mutta vesiselvänä.