Britney riehui klinikalla: Olen antikristus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin sekoilut jatkuvat siitä huolimatta, että hän on parhaillaan vieroitushoidossa luksusklinikalla. Hänen väitetään yrittäneen toissaviikonloppuna itsemurhaa kietomalla lakanan kaulansa ympärille ja hirttäytymällä lamppuun. Hoitajat ehtivät kuitenkin ajoissa paikalle ja pelastivat supertähden hengen, News of the World kertoi.

Aiemmin samana iltana Britney oli saanut jonkinlaisen kohtauksen. Hän juoksi ympäri taloa ja huusi olevansa antikristus. Hän oli lisäksi kirjoittanut päähänsä pedon luvun 666. Tempauksensa jälkeen Britney vaati Keviniä tekemään kanssaan kolmannen lapsen ja huusi hoitajille olevansa väärennös.

Viikonlopun Britney-uutiset eivät lopu tähän, sillä amerikkalaislehtien mukaan Britney olisi lupautunut menemään uudelleen naimisiin ex-miehensä Kevin Federlinen kanssa. Hänen ex-poikaystävänsä Justin Timberlake ja kollegansa Pink ovat tarjonneet Britneylle tukeaan, mutta se ei ole popparille kelvannut.