George Michael konsertoi Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

WHAM! -yhtyeessä pinnalle noussut poptähti George Michael saapuu konsertoimaan Suomeen 1. heinäkuuta. Silloin supertähti nousee Helsingin Olympiastadionin lavalle.

Kyseessä on George Michaelin mittavan pop-uran ensimmäinen Suomen keikka. Hän on myynyt 26 vuoden aikana huimat 80 miljoonaa albumia ja on esimerkiksi Englannin radioiden eniten soitettu artisti kautta aikojen.

Helsingin konsertissa George Michael tulee esittämään kappaleita kaikilta albumeiltaan, eli keikalla kuullaan hittejä myös WHAM! -yhtyeen ajoilta. Kasariyhtyeen suurimpina hitteinä tunnetaan esimerkiksi Wake Me Up Before You Go Go ja jouluklassikko Last Christmas.

Georgen debyyttisooloalbumi Faith julkaistiin vuonna 1987, ja levy nousi listakärkeen sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa. Albumilla oli mukana neljä Yhdysvaltain singlelistan ykköstä ja sitä on myyty yli 15 miljoonaa kappaletta.