Narkkarirokkari syötti huumeita pingviineille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Mossin on-off poikaystävänä ja huumesekoiluistaan tunnetuksi tullut Pete Doherty on aiheuttanut jälleen kohua toilailuillaan. Babyshambles -yhtyeen vokalistina aika ajoin toimiva Doherty oli vierailemassa eläintarhassa, kun hän päätti yllättäen tarjota pingviineille huumeita.

Viime viikolla asunnostaan 13.000 euron maksamattomien vuokrien takia häädön saanut rokkari kauhistutti silminnäkijöitä käytöksellään Oxfordshiressä sijaitsevassa Cotswoldin eläinpuistossa. Ensin hän poltteli marijuanasavukettaan kaikessa rauhassa, ja lopulta hän päätti heittää sen pingviinien aitaukseen.

Yksi pingviineistä kiinnostui heti alueelleen heitetystä tuotteesta ja nielaisi sen nopeasti sisuksiinsa.

– Kaikki tiesivät, että hän poltti ruohoa. Hän vitsaili sillä, että saa pingviinit pilveen. Hän heitti sinne jointtinsa ja katsoi kun yksi niistä nielaisi sen, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Paikalla olleiden mukaan kyseinen pingviini näytti myöhemmin kovin huojuvalta. Lehden tietojen mukaan Doherty ei saanut tempauksestaan minkäänlaista rangaistusta.