Staralla jo yli 80.000 viikkolukijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2004 toimintansa aloittanut Viihdelehti Stara.fi nousi jo viime vuonna Suomen suurimmaksi verkossa julkaistavaksi viihdelehdeksi. Kuluvan vuoden viikolla kahdeksan Stara.fi -sivustolla vieraili jo 81.886 eri lukijaa, ja kuukaudessa lukijoita on yli 200.000.

Samalla Stara.fi on Suomen laajin viihdealan arkisto, kun julkaisussa on vapaasti selattavissa jo yli 5.200 artikkelia, viihdeuutista, haastattelua, levyarvostelua, elokuva-arvostelua ja peliarvostelua. Tärkeä osa julkaisun sisältöä on myös monipuolinen podcast-tarjonta, joka tulee kasvamaan merkittävästi kevään aikana.

Vuoden 2007 ensimmäisten kahden kuukauden aikana verkkosivuston suosituimpiin hakusanoihin lukeutuivat esimerkiksi alla olevat artistit.

50 Cent, Angelina Jolie, Anna Abreu, Antti Tuisku, Apulanta, Ari Koivunen, Avril Lavigne, Beyonce, Black Eyed Peas, Brad Pitt, Britney Spears, Cameron Diaz, Christina Aguilera, Darin, David Hasselhoff, Eminem, Eva Longoria, Evangeline Lilly, Gwen Stefani, HIM, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Jennifer Love Hewitt, Jessica Alba, Jessica Simpson, Jessica Biel, Johnny Depp, Justin Timberlake, Katie Holmes, Keira Knightley, Kevin Federline, Kristiina Brask, Kylie Minogue, Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan, Lordi, Lovex, Madonna, Michael Jackson, Mikko Leppilampi, Nelly Furtado, Nicole Kidman, Nightwish, Ozzy Osbourne, Paleface, Pamela Anderson, Panu Larnos, Paris Hilton, Pink, PMMP, Poets of the Fall, Rihanna, Robbie Williams, Scarlett Johansson, Sugababes, Sunrise Avenue, Technicolour, ja Tom Cruise.