Kevin Federline vietti laatuaikaa Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hermoraunio Britney Spears on parhaillaan hoidettavana vieroitusklinikalla, jossa tähti yrittää saada otetta elämästään. Samaan aikaan tähden ex-aviomies Kevin Federline hoiti pariskunnan lapsia Las Vegasissa.

Kevin ja lapset, 18-kuukauden ikäinen Sean Preston ja puolivuotias Jayden James, suuntasivat viikonloppuna viihdekaupunkiin, jossa he asuivat Mirage -hotellissa. Kyseessä ei ollut hurvittelumatka, vaan todellinen perheloma.

– Kevin piti todella matalaa profiilia. Hänestä huomasi, että hän yritti käyttäytyä niin hyvin kuin osaa. Hän piti hauskaa, mutta ei ollut sellainen villi ja hullu Kevin, joka aiemmin tuli Vegasiin juhlimaan, silminnäkijä kertoi People -lehdelle.

Lauantaina Las Vegasiin saapuneella kolmikolla oli mukanaan myös seurue, johon kuuluivat muiden muassa lastenhoitaja, kaksi henkivartijaa sekä Kevinin äiti ja veli. Seurueen ohjelmassa oli esimerkiksi yhteinen päivällinen perheen ja ystävien kanssa Japonais -ravintolassa. Kevin myöhästyi päivälliseltä, koska halusi nukuttaa ensin lapset.

Kevin Federlinen kerrotaan tukevan ex-vaimonsa kuntoutumista ajamalla hiuksensa.