Kivenlahti Rock avaa festarikesän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoon Kivenlahdessa jo kesäkuun alussa järjestettävä Kivenlahti Rock nostaa festivaalilavalleen eturivin kotimaisia artisteja ja yhtyeitä. Musiikkinlinjauksena on kevyt kotimainen rock.

8. – 9. kesäkuuta järjestettävässä tapahtumassa nähdään muiden muassa PMMP, Zen Cafe, Apulanta, Indica, Negative ja Lovex sekä hieman raskaampaa osastoa edustamassa Maj Karma ja Stam1na. Useille yhtyeille Kivenlahti Rock on kesän keikkakiertueen avaustapahtuma.

Lisäksi alueen Outokumpu –tapahtumateltassa lavalle nousevat perjantaina Pelle Miljoona akustinen trio, Marjo Leinonen ja Viranomaiset sekä Livin’ Edge. Lauantain esiintyjistä ovat varmistuneet Dave Lindholm sekä King Star.

– Todella kova ja monipuolinen kattaus saatiin taas aikaiseksi, mikä olikin päämäärämme. Tähän vuoteen on lähdetty varsin kovin kasvutavoittein ja uskon, että tällä ohjelmistolla ne on myös mahdollista saavuttaa. kertoo järjestävän yhdistyksen puheenjohtaja Jussi Pasonen.

Kivenlahti Rock järjestetään nyt kolmatta kertaa EKTY ry:n toimesta. Tapahtuman yleisötavoite on 10.000 kävijää.