Stella myi kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joensuulaisen Stella-yhtyeen albumi Pelkääjän paikalla on ylittänyt kultastatukseen vaadittavan 15.000 kappaleen myyntirajan.

Levy julkaistiin 2006 maaliskuussa ja Suomen virallisella albumilistalla se oli mukana yli 30 viikkoa. Pelkääjän paikalla on liikkunut levykaupoista tasaisesti koko vuoden ja bändin suosio on kasvanut tasaisesti.

Suurelle yleisölle yhtye tuli tutuksi viimeistään edellisen Idols -kisan myötä, kun Katri Ylander teki yhtyeen upeasta Piste -kappaleesta koko kansan hitin. Kappale oli peräisin Stellan esikoisalbumilta Kuuntelija, joka on sekin pian saavuttamassa kultalevyrajan. Idols-suosio näkyi myös uusimmalla tuotantokaudella, kun Piste oli koelaulujen eniten esitetty kappale.

Stellan kitaristit Janne Sivonen ja Heikki Marttila kirjoittavat parhaillaan uutta materiaalia kolmannelle levylle. Kyseisen albumin julkaisuajankohta selviää myöhemmin.