ADHD-gaala peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi keskiviikoksi Helsingin jäähalliin kaavailtu ADHD-gaala on peruttu. Konsertissa oli määrä nähdä lavalla sankka joukko kotimaisen poptaivaan tähtiä. Tapahtuman peruuntumisesta ilmoitti tänään ADHD-väestön Tukiyhdistyksen edustaja Kim Hertig.

– Halusin sydämestäni tehdä jotain ADHD-tietoisuuden lisäämiseksi ja keskustelun herättämiseksi. Itselläni on todettu adhd-oireyhtymä, joten tiedän, mistä puhun. Olen todella pahoillani esiintymään lupautuneiden artistien puolesta ja pyydän anteeksi kaikilta jo lipun ostaneilta. Samalla haluan esittää pahoitteluni kaikille niille yksityisille henkilöille ja eri yrityksille sekä yhteisöille, jotka ovat minua auttaneet. Toivottavasti tämä gaala voidaan toteuttaa joskus tulevaisuudessa.

Jo ostetuista lipuista maksetaan rahat takaisin kaikissa Lippupalvelun lippukaupoissa. Tapahtumaan oli aikaisemman ilmoituksen mukaan kiinnitetty esiintymään Hanna Pakarinen, Katri Ylander, Agnes Pihlava, Anna Eriksson, Paula Koivuniemi, Kari Tapio, Andy McCoy ja Dave Lindholm.