Timbaland haluaa pelastaa Britneyn uran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen musiikkituottaja Timbaland on kertonut haluavansa pelastaa vaikeuksissa olevan Britney Spearsin musiikkiuran. Suomalaiselta artistilta äskettäin kappaleen Nelly Furtadolle plagioinut tuottaja kertoi haluavansa viedä Spearsin pois Yhdysvalloista.

– Tunnen hänen tuskansa, ja se vaivaa minua. Olen ihminen, joka yrittää pelastaa maailman, joten haluan viedä hänet pois täältä, jonnekin ulkomaille tekemään töitä, Timbaland kertoi Entertainment Weekly -lehden haastattelussa.

Timbalandin mukaan Britneyn ex-poikaystävä Justin Timberlake olisi osa suunnitelmaa.

– Kysyin Justinilta, mitä mieltä hän olisi jos työskentelisin Britneyn kanssa. Hän pyysi saada olla mukana projektissa.

Mitään konkreettista uutta materiaalia ei Timbalandin ja Timberlaken yhteistyöstä ole kuitenkaan vielä saatu aikaiseksi, ja molempien tähtien tiedottajat pitäytyvät kommentoimasta tietoja yhteistyöstä.