Artistisensaatio Mika pakeni sotaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven suurimpiin hitteihin on lukeutunut Mikan, eli Michael Holbrook Pennimanin, kappale Relax (Take It Easy). Kappale on valloittanut radioaallot ympäri maailmaa. Samalla mystinen artisti on herättänyt kiinnostusta omaperäisellä tyylillään.

Stara tapasi Mikan viime viikolla Lontoossa. Libanonilais-amerikkalaisen nuoren miehen nuoruuteen on mahtunut paljon vastoinkäymisiä, kun hän joutui perheineen pakenemaan sotaa Beirutista ensin Pariisiin ja sittemmin Lontooseen.

– Nuoruuteni oli vaikeaa aikaa, koska olin vuodesta toiseen koulukiusauksen uhri. Jouduin erilaisen ulkonäköni ja värikkään vaatetyylini takia aina muiden koululaisten silmätikuksi ja ivailun kohteeksi. Myös käytökseni ja lukihäiriöni ärsyttivät heitä. Koulu oli kova koettelemus.

Myöhemmin Mika löysi lohtua musiikista, ja monien vaiheiden jälkeen hänen singlensä ja albuminsa koristavat nyt myyntilistoja ympäri maailmaa.

Lue Mikan haastattelu tästä!