P. Diddy: Vietämme Biggien kuoleman vuosipäivää Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puff Daddynä aiemmin tunnettu hiphop-tähti P. Diddy, oikealta nimeltään Sean Combs, ja hiphop-tähti Snoop Dogg ovat parhaillaan Helsingissä konsertoimassa.

Stara oli mukana juuri päättyneessä lehdistötilaisuudessa, jossa yhteiskiertuella oleva parivaljakko hehkutti kilvan toisiaan. Lämminhenkisessä tuokiossa he lupasivat antaa yleisölle nähtävää koko rahan edestä.

– Tänään näette juttuja, joita ette ole koskaan aikaisemmin kokeneet, ja tulette takuulla yllättymään positiivisesti. Jos esittäisimme kaikki hittimme, olisimme täällä vielä huomenna, Diddy hehkutti.

Tänään vietetään Notorious B.I.G. -tähden kuoleman vuosipäivää. Diddy ja Snoop kunnioittavat sitä, mutta lavalla ei kuitenkaan tulla tänään näkemään surullisia tähtiä.

– Ironisesti Biggien kuoleman vuosipäivä sattui samalle päivälle jolloin aloitamme suuren kiertueemme Helsingistä.

– Tulette hymyilemään, kun näette minut ja Puffyn tänään lavalla. Sillä olemme tänään Helsingissä antamassa teille mahtavan shown, Snoop Dogg vakuutti.

Supertähdet nostivat samalla hiphopin maailman tärkeimmäksi musiikkityyliksi, jota ilman mikään ei toimisi.

– Maailma ei pyörisi ilman hiphop-musiikkia. Esimerkiksi Diddy työllistää 500 – 1.000 ihmistä ja minä saman verran, Snoop Dogg kertoi.

Diddy ja Snoop kertoivat jo keskustelleensa tulevista vierailuista toistensa sinkuilla ja albumeilla.