George Michaelin tuntipalkka miljoona euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen 1. heinäkuuta konsertoimaan saapuva poptähti George Michael ansaitsee sievoisia summia yksityiskeikoistaan. Taannoin hän tienasi tunnin keikasta kaksi miljoonaa euroa. Nyt hänet on kiinnitetty esiintymään syntymäpäiväjuhlissa, joista hän tienaa miljoona euroa.

Michael esiintyy ensi viikolla brittimiljardööri Sir Philip Greenin syntymäpäiväjuhlissa, jotka järjestetään Malediiveilla. 55-vuotta täyttävä liikemies järjestää merkkipäivänsä kunniaksi viisi päivää kestävät juhlat.

– Philip halusi juhliinsa jonkin vau-tekijän, ja hän tietää Georgen osaavan viihdyttää kaikkia enemmän kuin hyvin, lähde kertoi The Mirror -lehdelle.

Kutsuvieraiden joukossa on sankka joukko eturivin julkkiksia, kuten Kate Moss ja Simon Cowell.