Sienna Miller paritti lapsena kaneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-malli Sienna Miller on paljastanut joutuneensa lapsena ongelmiin koulussa, koska hän paritti kaneja. Miller nimittäin halusi saada tyttökanilleen kumppanin, ja ”lainasi” sitä varten koulukaverinsa kania.

– Olin yhdeksänvuotias, kun jäin kiinni kanien parittamisesta. Minulla oli aivan upea Daisy -niminen kani, ja otin hänelle pariksi valitsemani poikakanin, joka kuului eräälle toiselle tytölle. Otin sen häkistä, vaikka oli selvää, ettei se ollut sallittua. Laitoin kanit koriin ja vein ne vajan taakse, jossa ne parittelivat, ja minä jäin teostani kiinni, Miller kertoi Daily Star -lehdelle.

Sienna Miller on viime aikoina yhdistetty useampiinkin miehiin, joista yksi on Suomessa eilen konsertoinut hiphop-tähti P. Diddy. Miller on nyt paljastanut myös kuluvan vuoden mottonsa, joka on ”olla lutka”. Siennan mielestä mediassa on annettu hänestä väärä kuva miestennielijänä, ja nyt hän on päättänyt elää maineensa edellyttämällä tavalla.

– Olen ilmeisesti hoidellut koko Hollywoodin, mutta tietenkään se ei ole totta. Tämä vuosi on kuitenkin lutkan vuosi, joten levittäkää sanaa!