Lindsay Lohan vilautti alapäätään baarissa. Katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on pysynyt erossa alkoholista vieroitushoitonsa jälkeen. Samalla nuori villikko on osoittanut, että juhlia voi myös ilman viinaa, sillä hän on yhä ollut tuttu näky Los Angelesin yöelämässä.

Viime viikon torstaina Lindsay bongattiin vaihteeksi toisella puolella mannerta, New Yorkissa sijaitsevassa Plumm -yökerhossa. Tupakkaa ketjussa polttanut ja energiajuoman voimalla juhlinut supertähti ei selvinnyt kuitenkaan ilman kohua, sillä hän tuli illan mittaan paljastaneeksi paparazzeille alushousuttoman alapäänsä.

Illan mustavalkoinen asuvalinta ei ollut kovin onnistunut, sillä sen alla oli vain ohuet sukkahousut, joita nostellessa Lindsay esitteli silminnäkijöille brasilialaisen bikiniwaxinsä tuloksia. Kyseessä oli tuskin vahinko, sillä Lindsay on paljastellut itseään viime aikoina lukuisia kertoja.

Kyseinen paparazzikuva löytyy esimerkiksi tämän linkin takaa.