Lindsay Lohan vei supermallin popparimiehen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan ja poptähti James Blunt deittailevat, People -lehti vahvisti eilen. Blunt seurusteli vielä alkuvuodesta supermalli Petra Nemcovan kanssa, mutta pari erosi helmikuussa. Heidät nähtiin viimeisen kerran yhdessä Oscar-gaalassa ja Elton Johnin järjestämissä jatkobileissä.

Viime viikkoina brittitähti James Blunt on viihtynyt hyvin Hollywoodin yössä, ja hänet on bongattu useaan otteeseen Lindsayn Lohanin seurassa. Bluntin ystäväpiiriin kuuluvat myös Robbie Williams, Kelly Osbourne ja Amy Winehouse.

Viimeksi James ja Lindsay juhlivat yhdessä viime viikolla julkkisten suosimalla Teddy’s -klubilla, jossa pari flirttaili avoimesti toisilleen. Silminnäkijöiden mukaan he keskittyivät vain toisiinsa ja suuntasivat jatkoille yhdessä muun ryhmän kanssa kahden jälkeen aamuyöstä.

Petra Nemcovan edellinen miesystävä kuoli Thaimassa vuoden 2004 tsunamissa. Supermalli pelasti tuolloin oman henkensä kiipeämällä palmuun, jossa hän roikkui peräti kahdeksan tuntia.