Lindsay Lohan sai lahjaksi luksusasunnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholiongelmastaan selviytynyt poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on löytänyt uuden kodin ja vieläpä sopuhintaan. Lindsay sai nimittäin lahjaksi luksusasunnon New Yorkin West 42. -kadulta, koska talon omistajat halusivat siten nostaa talonsa imagoa.

Omistajat uskovat Lindsayn läsnäolon tuovan taloon glamouria ja siten tekevän siitä haluttavamman ostokohteen mahdollisille uusille asukkaille. Ensin amerikkalaislehdissä uutisoitiin, että Lindsay olisi ostanut asunnon, mutta pian selvisi, että hän sai sen lahjaksi.

Parhaillaan Lindsay asuu tilapäisesti Lontoossa, jossa hän on kolme kuukautta kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa. Lindsay pääsee halutessaan muuttamaan uuteen asuntoonsa palattuaan. Talosta löytyy oma kuntosali, sauna ja uima-allas sekä lentopallo- ja koripallokentät.