Britneyn ja Kevinin eron yksityiskohdat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin ja Kevin Federlinen avioeron yksityiskohdat ovat tulleet julkisuuteen. Aikaisemmin uutisoitiin, että ero olisi tullut maksamaan Britneylle vain miljoona dollaria, mutta todellisuudessa ero saattoikin maksaa popparille jopa 13 miljoonaa dollaria. Star -lehden mukaan Britney oli haluton suostumaan lopulliseen eroon.

Britney ja Kevin kokoontuivat viime viikolla puimaan eronsa yksityiskohtia. Pari poistui kesken neuvotteluiden ulos tupakalle, ja pääsivät siellä käydyn keskustelun johdosta yhteisymmärrykseen eron yksityiskohdista.

Neuvotteluiden aikana Britney oli lehden mukaan tivannut Keviniltä oliko ero todella sitä, mitä Kevin oikeasti halusi. Kevinin vastattua kysymykseen myöntävästi, oli Britney sanonut Keviniä elämänsä suurimmaksi virheeksi, mutta kiittänyt tätä lapsistaan.

Avioeron myötä Kevin saa Britneyltä 500.000 dollaria heidän jokaista avioliittovuottaan kohden. Alun perin summa oli avioehdossa ollut 250.000 dollaria, mutta Britney oli nostanut summaa nopeuttaakseen avioeroneuvotteluita. Kevin saa myös puolet heidän Malibussa sijaitsevasta talostaan sekä 25.000 dollaria elatusmaksuja kummastakin yhteisestä lapsesta, kunnes lapset täyttävät 18 vuotta. Lisäksi Kevin saa pitää kaikki Britneyn hänelle ostamat lahjat.

Pari sopi erossa myös kahden poikansa yhteishuoltajuudesta. Lopullisessa sopimuksessa Kevin sai lasten huoltajuuden neljäksi päiväksi viikosta. Näin ollen lapset ovat Britneyn luona vain kolmena päivänä seitsemästä. Avioerosopimuksesta löytyy myös kohta, joka kieltää Keviniä kirjoittamastapaljastuskirjaa parin avioliitosta.