Richard Geren ja BB-tähden lähentelystä mellakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Richards Gere on aiheuttanut pahemmanlaatuisen mellakan Intiassa. Gere oli vieraana paikallisessa AIDS-gaalassa, jossa esiintyi myös intialainen supertähti Shilpa Shetty. Hän voitti äskettäin Britannian Big Brother -kilpailun.

Intiassa ei katsota hyvällä julkisia hellyydenosoituksia, mutta Gere ei ilmeisesti ollut tästä tietoinen. Hän nimittäin kaappasi Shilpan syleilyynsä lehdistötilaisuudessa ja suuteli häntä poskelle. Rikkomuksesta suivaantuneet tiukan uskonnolliset piirit suuntasivat mellakoimaan kaduille, jossa he muiden muassa hakkasivat ja polttivat Shettyn kuvia, The Sun uutisoi.

Mellakoita nähtiin useissa kaupungeissa, kuten Mumbaissa, Meerutissa ja Varanasin pyhässä kaupungissa. Shilpa on puolustellut Geren tekoa yrittämällä selittää paikallisille, että julkinen suuteleminen on länsimaisissa kulttuureissa normaalia.