Richard Gere etsintäkuulutettiin Intiassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Richard Gere on joutunut todelliseen liemeen taannoisen suutelunsa takia. Hän oli mukana New Delhissä järjestetyssä AIDS-gaalassa, jonka lehdistötilaisuudessa näyttelijä halasi paikallista supertähteä Shilpa Shettyä ja suuteli tätä poskelle.

Julkiset hellyydensoitukset ovat Intiassa kiellettyjä, joten harmittomasta suutelusta syntyi nopeasti mellakoita ympäri maata. Niiden lisäksi Gereä voi odottaa jopa kolmen kuukauden pituinen vankeustuomio siveettömästä käytöksestä.

Nyt intialainen oikeusistuin on tehnyt Gerestä etsintäkuulutuksen, joten tähti on pidätettävä tavattaessa. Julkkisten Big Brother -kisan voittanut Shetty on yrittänyt puolustella Gereä, mutta tuloksetta. Uskonnolliset ryhmät ja viranomaiset vaativat Hollywood-tähteä tilille teostaan. Heidän mukaansa teko halvensi intialaista kulttuuria ja Shettyn kunniaa naisena.

– Minä ymmärrän, että se oli hänen kulttuuristaan, ei meidän. Ihmisten ei tulisi ylireagoida tuollaiseen käytökseen, Shetty kertoi Trust Of India -uutistoimistolle.

Etsintäkuulutuksen määrännyt tuomari Dinesh Gupta katsoi tilanteesta saadun kuvamateriaalin ja päätti teon sisältäneen ”erittäin seksuaalista erotiikkaa, joka ylitti sopivuuden rajat ”. Todettakoon, että molemmat olivat täysissä pukeissa ja Gere tosiaan antoi vain poskisuudelman.

Myös Shilpa Shetty on määrätty tulemaan paikalle 5. toukokuuta Jaipurissa järjestettävään oikeudenkäyntiin, jossa hänen pitää selittää, miksi ei vastustellut Richard Geren julkisia lähentelyjä. Etsintäkuulutettu näyttelijä on mahdollisesti jo poistunut maasta, mutta asiasta ei ole varmuutta.