Lindsay Lohanin huume- ja vessakuvat nettiin. Katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholiongelmastaan omien puheidensa mukaan selvinnyt näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on joutunut uuden skandaalin pyörteisiin. Tuoreiden valvontakamerakuvien perusteella tähti on syvemmällä kuin koskaan.

Viikonloppuna internetiin levisi Teddy´s -klubilla kuvatusta videosta peräisin oleva kuvasarja, jossa tähti käyttää kokaiinia ystäviensä kanssa. Lindsay retosteli illan aikana avoimesti maanneensa esimerkiksi James Bluntin ja Calum Bestin kanssa. Seuraavana päivänä vuorossa olisi Jude Law.

– Olen menossa huomenna New Yorkiin panemaan Jude Lawia, Lindsay retosteli.

Silminnäkijöiden mukaan Lindsay riisuutui lisäksi alusvaatteisilleen ennen kuin sniffasi kokaiinia pöydältä.

– Lindsay ei välitä kuka näkee hänet käyttämässä kokaiinia ja missä hän sen tekee. Hän kantaa mukanaan vesipulloa huijatakseen ihmisiä luulemaan, että hän on kuivilla. Todellisuudessa pullossa on kuitenkin vodkaa ja soodaa, lähipiiristä kerrottiin kuvat julkaisseelle News Of The World -lehdelle.

Kuvasarja voi olla viimeinen niitti Lindsayn hyvin alkaneelle elokuvauralle. Hän on menettänyt alkoholiongelmansa takia ainakin yhden suuren elokuvaroolin, mutta näiden kuvien jälkeen uusien roolien saaminen lienee entistäkin vaikeampaa.

Katso koko kuvasarja tästä!