Lindsay Lohan ajoi paparazzin päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzikuvaaja Giovanni Arnold on haastanut poppari-näyttelijä Lindsay Lohanin ja tämän äidin Dina Lohanin oikeuteen.

Kuvaajan mukaan Lindsay ajoi autolla hänen päälleen torstaina 13. maaliskuuta New Yorkin Manhattanilla sijaitsevan Hotel Gansevort -hotellin edessä. Lindsay törmäsi kuvaajaan paetessaan häntä seurannutta paparazzilaumaa. Arnoldin mukaan Lohan oli holtiton, huolimaton ja varomaton.

Haasteen mukaan Arnold kärsii törmäyksen takia vaikeista pysyvistä vammoista. Lisäksi hän vaatii korvausta tulonmenetyksistä, koska ei pysty enää ajamaan takaa julkkiksia. Lindsayn äiti on haastettuna siksi, että Lohanin ohjastama BMW-auto oli hänen nimissään.

Lindsayn mukaan hän oli poistumassa paikalta paparazzilauman läpi, kun yksi heistä hyppäsi hänen autonsa konepellille. Samassa rytäkässä auto osui Arnoldiin, joka kaatui maahan. Lindsay nousi välittömästi autostaan ja keskusteli paikalle saapuneen poliisin kanssa.