Lindsay Lohan vilautti ja valittiin seksikkäimmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti otsikoissa viime aikoina ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on valittu Maxim-lehden äänestyksessä maailman kuumimmaksi naiseksi.

– Maailmassa ei ole toista tähteä, joka saa aikaa näin paljon pöhinää julkisuudessa. Hänen jokainen liikkeensä raportoidaan, lehden päätoimittaja Jimmy Jellinek hehkutti voittajaa.

Äänestyksessä oli mukana sankka joukko kaunottaria elokuvien, television, musiikin, urheilun ja muodin maailmasta. Lehden lukijajoukko koostuu lähinnä parikymppisistä miehistä, jotka ovat erityisen kiinnostuneita bileprinsessana tunnetusta Lohanista.

Toiseksi seksikkäimmäksi äänestettiin Jessica Alba ja kolmanneksi Scarlett Johansson. Kärkikolmikon jälkeen järjestys oli Christina Aguilera, Jessica Biel, Ali Larter, Eva Mendes, Rihanna, Eva Longoria, Fergie, Sienna Miller, Angelina Jolie, Beyonce Knowles ja Katherine Heigl.

Viime viikonloppuna Lindsay bongattiin poikaystävänsä kanssa Bahamalta, jossa pari leikitteli iloisesti rantavedessä. Touhun tuoksinnassa Lindsayn bikinien yläosa pääsi kuitenkin hieman valahtamaan ja paljasti tähden toisen rinnan lukuisille rannalla päivystäneille paparazzeille.